10-day-ripened soft cheese. Flavors of butter and cream. Milky taste, rich and creamy. Whole Jersey milk, with a slightly bloomy rind. Milk curdling in basins is followed by ladle molding...
La gamme de saucissons secs produits chez nous est le fruit d’une production artisanale inspirée par le savoir-faire européen. Nos charcuteries bio, moins salées, ne contiennent pas de nitrites ou...
Avonlea Clothbound Cheddar's recipe comes from the Orkney Islands, north of mainland Scotland and is hand made in the style of the great traditional English cheddars. The milk of Holstein...
Chorizo, puissant en bouche et idéal pour l'apéro avec de la bière ou en cuisine pour rehausser les pâtes. Le Pieux, type rosette de Lyon, hachage grossier, tendre au goût,...
COWS Creamery Appletree Smoked Cheddar is naturally smoked over an 8 hour period. During this time, it is wrapped with natural apple wood smoke that produces a mouth-wateringly full, smoky...
Charcuterie tranchée type rosette de Lyon. Sans nitrite et sans agent de conservation. Emballage recyclable. Produit biologique. Élevés selon les principes de l'élevage biologique, les porcs de Les Viandes Bio...
Le Feta, ce fromage saumuré à pâte fraîche très blanche, au goût acidulé et salé et à la texture douce et friable, nous vient de l'antiquité grecque. Le Feta est...
Our mousse exclusively composed of duck is prepared with 60% foie gras, which preserves an authentic taste, in addition to giving it a light and creamy texture. The refined flavour...